Plejeboligerne

Nyt fra Korsvang

Portvinsaften Mandag d.17.dec havde vi besøg af livsnyder og fortæller Uffe Christensen. Han introducerede os for portvinens forunderlige verden, og havde i den anledning nøje udvalgt portvine fra forskellige regioner med forskellig aldre, smagsnuancer og ikke mindst forskellige prisklasser. En super hyggelig aften, der var vel besøgt af beboere, personale og familier. Humøret var højt og vi sluttede af med en lettere osteanretning.
Sandagerkoret Lørdag d.8.dec fik vi besøg af det skønne Sandagerkor. Det er efterhånden blevet en tradition, at de kommer og synger for os et par gange om året. Noget vi er meget glade og taknemmelige for. Det er nemlig en hyggestund med sang og højt humør, hygge og fællessang. Denne gang var det naturligvis julens sange der var i fokus, og julestemningen spredte sig til hver og en. Vi fik kaffe og lækker kringle fra byens bager.
Søndag d. 2. september 2018 dannede vores sansehave traditionen tro rammerne for vores høstfest. Vejrguderne var med os og der var talstærkt fremmøde. Nimbus Duo spillede op, og satte en dejlig stemning blandt halmballer, solsikker og glade folk.
Høstfesten 2018 En dejlig eftermiddag der sluttede af med lidt fra grillen og et par kolde øl
Banko Så starter bankosæsonen op på Korsvang igen. En aktivitet som mange deltager i, og som er en tilbagevendende hyggestund. Alle er velkomne – beboere, familier og personale.
Hver anden torsdag er der forskellige aktiviteter i forhallen. Vi prøver fra gang til gang forskellige spil. Vi har indtil nu haft kastet os over bowling, curling og dart. Det er en stund hvor alle kan være med.
Brunsvigerens dag 11. oktober 2017 på Bofælleskabet Korsvang

Brunsvigerens dag

Den 11.oktober er blevet kåret som brunsvigerens dag.
En fynsk dag som vi valgte at fejre på Korsvang. Der var den helt klassiske brunsviger, brunsviger med lakridssmag og en brunsviger med slik.
Om man siger ”bruuunsviger” eller ”brånsviger” blev diskuteret og vi kunne lige ledes konkludere, at der nok er lige så mange forskellige måder at lave brunsviger på, som der er måder at lave frikadeller på.
Vi havde en skøn eftermiddag og mange var mødt frem.

Brunsvigerens dag 11. oktober 2017 på Bofælleskabet Korsvang
Høstfest på Bofælleskabet Korsvang 2017
Høstfest på Bofælleskabet Korsvang 2017

HØSTFEST PÅ KORSVANG


Søndag den 3. september 2017 afholdte Bofælleskabet Korsvang i Assens Kommune en Høstfest for beboerne.
Festlighederne startede med kaffe og lagkage i boenhederne og fortsatte derefter i Sansehaven. Personalet havde pyntet op og sørget for den rette stemning med blomster, halmballer og to lokale musikanter.

Solen stod højt på himlen, og det hele sluttede af med en grillpølse i det gode selskab 

Onsdagsbar på Korsvang

HUNDELUFTNING, PRAKTISKE OPGAVER OG ONSDAGSBAR SKABER HØJT HUMØR, UNIKKE VENSKABER OG LIVSGLÆDE


Frivillighed er vigtigt for Bofællesskabet Korsvang i Assens Kommune, og vi har mange lokale borgere som gerne kommer her og giver en hånd med. Her har mange af beboerne stor glæde af daglige besøg fra frivillige. Om onsdagen er der Onsdagsbar med kold drikkelse, musik, spil og forskellige aktiviteter. Nogle gange har medarbejderne deres børn med – og så er der gang i den!

Onsdagsbar er en hyggelig mulighed for at tale sammen på tværs af boenhederne og med de frivillige.😊

Der er også Charlotte som på daglig basis lufter hunden Basse, noget hun har gjort de sidste otte år. Nu kan Charlotte slet ikke forstille sig en hverdag uden Bofælleskabet Korsvang, selvom Basse efterhånden er en ældre herre.

Tradition tro afholder vi den årlige plantedag, hvor beboere, pårørende og personale planter alle krukker og altankasser til. Der bliver ligeledes plantet og gjort klar i sansehaven og dagen slutter, traditionen tro, af med en grillpølse og en kold øl som Sina er ”mand” for. En hyggelig dag hvor vi er sammen i hele huset på kryds og tværs.